Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket

Generalsponsor

Yara.png

 

YARA GLOMFJORD ER MELØY FK SIN GENERAL SPONSOR

Yara International ASA er verdens ledende leverandør av mineralgjødsel, med produksjon, salg og distribusjon over hele verden. Produksjonsanlegget i Glomfjord er verdens nordligste gjødselfabrikk. Yara Glomfjord er en enhet i datterselskapet Yara Norge AS, og har ca. 170 ansatte. Her produseres det årlig omlag 740.000 tonn NPK-gjødsel og kalksalpeter.

 

 

 Samarbeid sponsor

 

coopnordland.png

Coop Nordlands viktigste strategi er å skape verdier og dele disse med mange eiere. Akkurat dette gjør at vi er annerledes enn andre aktører i varehandelen. Siden 1916 har Coop Nordland ført store deler av bedriftens overskudd tilbake til eierne. Overskuddet skapes av våre ca 800 medarbeidere og deles mellom 46.000 eiere i 13 kommuner.

Coop Nordland påvirker hverdagen til mange mennesker og det er vi stolte av.

Coop er Norges nest største dagligvareaktør og driver i dag ca. 1.150 dagligvarebutikker innenfor seks kjedekonsepter: Obs, Extra, Coop Prix, Coop Mega, Coop Marked og Matkroken.
I tillegg driver Coop 134 byggevarehus i kjedene Obs Bygg, Extra Bygg og Coop Byggmix. Coop har også flere faghandelsprofiler i ulike bransjer, for eksempel elektro.

 

Mel%F8y%20Energi.png

 

MELØY ENERGI ER MELØY FK SIN SAMARBEIDSPONSOR

Meløy Energi AS ble stiftet som eget aksjeselskap 1997, og er 100% eid av Meløy kommune. Meløy Energi Nett eier strømnettet i Meløy med unntak av industriparken i Glomfjord (Yara nett). Vi overfører strøm til våre kunder i Meløy. Nettleie må du betale til Meløy Energi Nett, som er ditt lokale nettselskap, uavhengig av hvilken kraftleverandør du har. Nettleie dekker kostnadene til bygging, drift og vedlikehold av strømnettet.

 

Adidas – Wikipedia

ADIDAS ER VÅR UTSTYRSLEVERANDØR

Adidas AG er et tysk selskap som produserer treningstøy og -utstyr. Selskapet er en del av Adidas Group, som også består av selskapene Reebok, Taylormade og Rockport. Selskapet ble stiftet 18. august 1949, og var per 2008 verdens nest største fabrikant av sportstøy

 

 

Sport1%20Dybvik.png

SPORT1 DYBVIK ER VÅR LOKALE SPORTSFORHANDLER

Dybvik Sport ligger helt ute ved kysten i tettstedet Ørnes i Meløy kommune, ca 125 km sør for Bodø. Butikken ble etablert juni 2000, og er en godt lokalt tilpasset sportsbutikk. Dybvik Sport er bra på klubb, og har alle de lokale idrettslagene som kunder. I tillegg er det stor sykkelkompetanse i betjeningen, noe som gjør sykkel til et satsingsområde.

 

 

Bella%20Napoli.jpg

BELLA NAPOLI ER MELØY FK SIN SAMARBEIDSSPONSOR

Her finner du diverse retter slik som PIZZA-KEBAB-PASTA-GRILL. Holder til i Kystveien 10 på Ørnes. Åpen hver dag fra 13.00-23.00

 

SPAREBANK1 NORD-NORGE ER MELØY FK SIN SAMARBEIDSPONSOR

SNN er vår lokale bank som hjelper oss med nettbank og andre økonomiske tjenester. De har blant annet støttes oss flere ganger med Samfunnsløftet, SNN sitt eget fond for samfunnsengasjement for Nord-Norge.

Utklipp fra deres hjemmeside:

Mange tror det ikke er så stor forskjell på banker. Men det er det. I noen banker går alt overskuddet i lomma på investorene. Slik er det ikke i SpareBank 1 Nord-Norge. Vår største eier er alle oss som bor i Nord-Norge.

Og som eier får landsdelen den største delen av overskuddet. For det er her verdiene skapes og pengene faktisk hører hjemme. Derfor er det sånn at jo flere kunder vi har, desto mer penger går tilbake til landsdelen. Sammen gjør vi Nord-Norge til en enda bedre plass å bo.

For det er det vi er til for. For deg, for meg, for alle oss. For Nord-Norge.

T.KOLSTAD EIENDOM ER MELØY FK SIN SAMARBEIDSPONSOR

T. Kolstad Eiendom AS eier og forvalter ca. 125 000 kvm med eiendom. Med en sterk forankring i Bodø er vi regionens største aktør innen eiendom.

 

SPONSORER